Καλοκαιρινά δώρα για τους μικρούς φίλους της Equal Society

Καλό καλοκαίρι με μπόλικα παιχνίδια στην άμμο ευχήθηκε ο Οργανισμός της EqualSocietyστους μικρούς επισκέπτες των κοινωνικών δομών, (συσσίτιο και φαρμακείο) προσφέροντας summerkitsγια παιδιά ηλικίας από έξι έως δέκα ετών.

Οι «Καλοκαιρινές Τσάντες»,που περιείχαν πετσέτες και μάσκες θαλάσσης, καπέλα, αντηλιακά αλλά και τα απαραίτητα παιχνίδια για την παραλία, χάρισαν χαμόγελα στα παιδικά προσωπάκια.

Η πρωτοβουλία ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια της Ethelon και της εθελοντικής ομάδας TeamUp της Eurobank. Οι εργαζόμενοι της τράπεζας, μέσα από μια αλυσίδα κοινωνικής προσφοράς, δημιούργησαν τα καλοκαιρινά πακέτα δώρων για τα παιδιά του Οργανισμού ζωγραφίζοντας και γεμίζοντας τις καλοκαιρινές τσάντες.

Τα καλοκαιρινά δώρα μοιράστηκαν την Πέμπτη, 8 Αυγούστου στο χώρο τουΚοινωνικού Φαρμακείου (οδός Θ. Στράτου 1, έναντι ΟΤΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της EqualSociety στη Λευκάδα, αλλά και για να ενταχθείτε στην εθελοντική ομάδα της μπορείτε να καλέσετε στο 2645022578 η να επισκεφθείτε το www.equalsociety.gr.


Πηγή