Μάγεψε η Γιώτα Νέγκα στην Ανδρίτσαινα


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε προχθές βράδυ την μοναδική αυτή ερμηνεύτρια σε μια συναυλία που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό χώρο της Ανδρίτσαινας.

Οι πολίτες και από τους τρεις όμορους νομούς, κατέφθαναν στο χώρο της συναυλίας με ιδιωτικά αυτοκίνητα ακόμα και με πούλμαν κατακλύζοντας το χώρο της συναυλίας καθώς και τα γύρω παραδοσιακά δρομάκια της περιοχής.

H Γιώτα Νέγκα έδωσε μια μοναδική συναυλία λέγοντας τραγούδια δικά της αλλά και τραγούδια κορυφαίων συνθετών υπό το φως του φεγγαριού και «μάγεψε» το κοινό, που ταξίδευσε με τα τραγούδια της, τραγούδησε μαζί της και βέβαια την χειροκρότησε θερμά.

Όλοι μιλούσαν για μια από τις καλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού και δεν σταματούσαν να ευχαριστούν τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο, τον εμπνευστή αυτής της μοναδικής μαγευτικής βραδιάς καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Μιλτιάδη Γεωργακόπουλο για την άριστη οργάνωση αυτής της συναυλίας.

1 of 6

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων καταφέρνει κάθε χρονιά, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων να οργανώνει πετυχημένες δωρεάν μουσικές βραδιές ανεβάζοντας κάθε χρόνο τον πήχη και δημιουργώντας έτσι μια πολιτιστική παράδοση που όλοι ανυπομονούν για την επόμενη χρονιά.


Πηγή