Μετατόπιση περιοχής των εδρών στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΠΙΝ – Στη Ζάκυνθο χάνει την έδρα ο Διονύσης Πλέσσας ( […]

Μετατόπιση περιοχής των εδρών, για την Περιφερειάρχη κ. Ρόδη Κράτσα σημειώθηκε , μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων, σε ένσταση που είχε υποβάλει ο κ. Σωτήρης Κουρής και που εκδικάσθηκε στις 18/7/2019

Η απόφαση, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα 13/8/2019, είχε θετική έκβαση για το κ.Σωτήρη Κουρή, ο οποίος πλέον μαζί με τον κ. Σταύρο Τραυλό είναι οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι της Κεφαλονιάς με την κ.Κράτσα.

Η έδρα που πήρε ο κ. Κουρής στη Κεφαλονιά, έφερε την απώλεια της εδρας (στη Κεφαλονιά) για τη Χρυσή Αυγή. Από την άλλη πλευρά στη Ζάκυνθο, η Χρυσή Αυγή αποκτά περιφερειακό σύμβουλο το κ. Χαράλαμπο Βυθούλκα, ο οποίος παίρνει την έδρα από το κ. Διονύση Πλέσσα (Ν.Δ).

Σε ανάρτηση του ο κ. Κουρής , στη προσωπική του σελίδα στο fb, σημειώνει:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 -Μεγάλο το βάρος της ευθύνης !
Σήμερα μετά την θετική απόφαση (200/2019)του Διοικητική Εφετείου Ιωαννίνων που δικαιώνει την ένσταση μου και με ανακυρήσσει ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΨΗΛΑ, η ευθύνη είναι μεγάλη .
Δικαιώνεται η προσπάθεια μου και μεγαλώνει η ευθύνη για την υλοποίηση των στόχων και δεσμεύσεων μου .
Θέλω να ευχαριστήσω ολους όσους με στήριζαν σε αυτή την δύσκολη μεταβατική περίοδο , τους αγαπητούς μου συνηποψηφιους του συνδυασμού μου σε όλα τα νησιά της Περιφερειας μας και την Περιφερειάρχη μας κ ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ για την υπομονή και συμπαράσταση της !
Θέλω να ευχαριστήσω ολους τους φίλους για την συμπαράσταση τους και να τους πω ότι ο αγώνας ξεκινάει , ψηλά το κεφάλι , μας περιμένει πολύ δουλειά από δω και πέρα γιατί πρέπει να αποδώσουμε έργο στους πολίτες μας !
Οι Δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες είναι νωπές και πρέπει να τις υλοποιήσουμε αποτελεσματικά και ουσιαστικά .
Αργοστόλι 13/8/2019
Σωτήρης Κουρής


Πηγή