Νέα Δημοκρατία Κέρκυρας: «Άμεση η ανταποκρίση της Α. Γκερέκου στο αίτημα για διαφήμιση της Κέρκυρας».

Τουρισμός Νέα Δημοκρατία Κέρκυρας: «Άμεση η ανταποκρίση της Α. Γκερέκου στο αίτημα για διαφήμιση της Κέρκυρας».

Στην άμεση ανταπόκριση της Προέδρου του ΕΟΤ Άντζελας Γκερέκου όσον αφορά το αίτημα της Ομοσπονδίας Τουριστικών καταλυμάτων αναφέρεται με ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Θα θέλαμε να επισημάνουμε την άμεση ανταπόκριση του ΕΟΤ και της Προέδρου του κ. Άντζελας Γκερέκου στην, ομολογουμένως, επιτυχή παρέμβαση της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας και του Προέδρου της κ. Περικλή Κατσαρού, για μέτρα τόνωσης της τουριστικής προβολής της Κέρκυρας, μετά από σειρά περιστατικών που, δυστυχώς, προσθέτουν στη δυσφήμισή της.
Η κ. Γκερέκου ανταποκρίθηκε άμεσα, προτείνοντας με έγγραφό της, ως Πρόεδρος του ΕΟΤ, συγκεκριμένες δράσεις τουριστικής προβολής του νησιού μας, οι οποίες στόχο έχουν να τονώσουν άμεσα την εικόνα και την τουριστική αγορά της Κέρκυρας.
Ο τρόπος δράσης αυτός, με αμεσότητα, στοχευμένες ενέργειες και επαρκή προετοιμασία για κάθε πρόβλημα που προκύπτει, αποτελεί πλέον «πυξίδα» και χαρακτηριστικό της νέας Κυβέρνησης, η οποία είναι προφανές ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη της. Στα πλαίσια αυτά η άμεση αντίδραση του ΕΟΤ και της κ. Γκερέκου για κάτι σημαντικό που αφορά την Κέρκυρα, αξίζουν συγχαρητηρίων, με την ελπίδα ότι θα είναι αρωγοί του τόπου μας σε ό,τι προκύπτει και στο μέλλον».


Πηγή