Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε χθες το απόγευμα στα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα «Η εποχή του Ολυμπιακού Ύμνου – Ολυμπιακοί Αγώνες – Στο σπίτι του Κωστή Παλαμά» από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Η έκθεση περιλαμβάνει ολυμπιακά και αθλητικά κειμήλια.

Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής: «Εκ μέρους του Δήμου, εκφράζω τη χαρά μου για την διοργάνωση της έκθεσης.

Το γεγονός ότι η «Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς», συνεχίζει το έργο της, δείχνει ότι αυτό που ξεκίνησε δεν ήταν απόφαση της στιγμής, αλλά ένα έργο που έχει συνέχεια. Η προσπάθεια αυτή, σε συνεργασία και με τον Δήμο θα συνεχιστεί.

Η σημερινή έκθεση είναι σημαντική, γιατί μας δείχνει πώς ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι οποίοι στην πορεία άλλαξαν, αλλά δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε για τον σημερινό τους χαρακτήρα. Νομίζω όμως, ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, η Στέγη Γραμμάτων, μπορεί να φωτίσει και αυτό το σκέλος των Ολυμπιακών Αγώνων».

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Τάκης Πετρόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, Νίκος Ασπράγκαθος.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    27 Αυγούστου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία