Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης-Νοσηλευόταν στο ΠΓΝΠ

Μια δυσάρεστη εξέλιξη έγινε γνωστή για τον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης.

Τους τελευταίους μήνες, ο Γιάννης Γούτης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και, σχεδόν, παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίο.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η Καίτη Φίνου, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Τον Γιάννη τον γνώριζα από την δεκαετία του 80. Ηθοποιός και τραγουδιστής. Πολλές φορές βρεθήκαμε στο πλατώ και σε πίστα. Ήρεμος,λιγομιλητος…. Χαθήκαμε και τον είδα όταν πήγα να μείνω στο σπίτι του ηθοποιού. Και κει λιγομίλητος να κερδίζει την κιθάρα του, να τραγουδάει και μόνος του πολλές φορές…. Και πριν λίγο καιρό μαθαίνουμε πως είναι βαριά…. Και σήμερα Γιάννη Γούτη βυθισες το σπίτι του ηθοποιού στο πένθος…. Καλό ταξίδι Γιάννη».

Ο Γιάννης Γούτης έπαιξε σε αρκετές κινηματογραφικές επιτυχίες της δεκαετίας του '80, όπως «Ο μεγάλος παραμυθάς», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε σε σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου».

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    28 Αυγούστου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία