Πάτρα: Πήγαν να σκοτωθούν στον Αγ. Βασίλη- ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΟΥΒΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΛΗΞΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Σε απίστευτους μπελάδες με διαδρομές σπίτι- νοσοκομείο και νοσοκομείο- σπίτι, μπήκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα, οι οποίοι έπεσαν σε μια από τις συνήθεις γούβες που κοσμούν τους δρόμους της πόλης και οι οποίες συνεχώς πολλαπλασιάζονται.

Όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες, εν τω μέσω του καλοκαιριού, στο ύψος της διασταύρωσης Εθνικής Αντιστάσεως και Θράκης. Ήταν απόγευμα και το ζευγάρι επέστρεφε με το μηχανάκι από ένα συγγενικό σπίτι όπου είχε πάει επίσκεψη. Όπως λένε στον «Κόσμο» στο δρόμο υπήρχε μια γούβα, το εύρος της οποίας δεν φαινόταν καθώς είχε γεμίσει με νερά που ρίχνουν στο δρόμο γειτονικά σπίτια. Ο δρόμος ήταν βρεγμένος από όσους ήθελαν να δροσιστούν και δεν φαινόταν τίποτα ύποπτο στο οδόστρωμα.

Το μηχανάκι έπεσε στη γούβα και τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός σύζυγός του κατέληξαν στο οδόστρωμα τραυματισμένοι. Όταν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η μεν 73χρονη είχε υποστεί κατάγματα σε δύο σπονδύλους στη μέση, ο δε σύζυγος είχε υποστεί κακώσεις στη μέση και στον ώμο.

«Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο δρόμο σου και να καταλήγεις στο νοσοκομείο» λέει η τραυματίας η οποία θα χρειαστεί να παραμείνει για πάνω από ενάμισυ μήνα στο κρεβάτι.

Ο δε σύζυγος ακόμη τρέχει με τα χτυπήματά του που του προκαλούν προβλήματα κινητικότητας.

Οι δύο τραυματίες τονίζουν ότι πρέπει να ληφθεί κάποια μέριμνα από την πλευρά του δήμου καθώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε …ναρκοπέδια, ενώ επισημαίνουν ότι το ίδιο επικίνδυνη είναι και η συνήθεια των πολιτών να βρέχουν με το λάστιχο τους δρόμους για να δροσίζονται καθώς οι λακκούβες δεν φαίνονται και μπορεί να πέσει πέσα πολύ εύκολα ένα μηχανάκι.

«Μπορεί να σκοτωθεί κανένα παιδί με αυτόν τον τρόπο. Εμείς φτηνά τη γλιτώσαμε» λένε.


Πηγή