Σήμερα η ορκωμοσία στο δήμο Ζαχάρως


Στις 20:00 στην πλατεία
άνωθεν του Δημαρχείου

Απόψε στις 8μ.μ. στην πλατεία που βρίσκεται πάνω από το Δημαρχείο Ζαχάρως θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου, Κώστα Αλεξανδρόπουλου, καθώς και των Δημοτικών Συμβούλων και των Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος προσκαλεί όλους τους δημότες και τους φίλους του δήμου Ζαχάρως να τιμήσουν με την παρουσία τους την τελετή της ορκωμοσίας. Σημειώνεται ότι ο δήμος Ζαχάρως άλλαξε …χέρια ύστερα από 17 χρόνια.

Ο νέος δήμαρχος μιλώντας χθες στην Εφημ. «Πατρίς» δήλωσε «Σήμερα γίνεται η ορκωμοσία, μια καθαρά τυπική διαδικασία. Την 1η Σεπτεμβρίου θα παραλάβουμε το δήμο. Στη συνέχεια και σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου διυπουργικού νομοσχεδίου, το οποίο υπερψηφίστηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου στη Βουλή και περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις για την κυβερνησιμότητα των ΟΤΑ θα προβούμε στον καθορισμό των οργάνων του δήμου (του προεδρείου του Δ.Σ., της Οικονομικής Επιτροπής , της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ.λ.π.), στη ακολούθως περίπου μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη θα οριστούν και οι αντιδήμαρχοι».

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον κ. Αλεξανδρόπουλος, ο δήμαρχος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του «το μελετάω, το σκέφτομαι μόνος μου, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη σύνθεση για τα όργανα διοίκησης του Δήμου» ανέφερε όταν ρωτήθηκε σχετικά και συνέχισε: «ο κόσμος της Ζαχάρως έχει μεγάλος προσδοκίες και δεν πρέπει να τον απογοητεύσουμε. Ευτυχώς όλοι οι όσοι έχου εκλεγεί είναι άξιοι συνεργάτες»


Πηγή