Σε πελάγη ευτυχίας οι επιτυχόντες της Ηλείας – Τι δηλώνουν στην εφ. «Πατρίς»

Σε πελάγη χαράς και ικανοποίησης πλέουν από χθες μαθητές της Ηλείας που κατάφεραν να σημειώσουν τις επιθυμητές βαθμολογίες ώστε να πετύχουν τους στόχους τους και να εισαχθούν στις σχολές της αρεσκείας τους. Σε μια χρονιά που οι δυσκολίες της ήταν πολλές, κατάφεραν στο τέλος να κερδίσουν «με το σπαθί τους» την επιτυχία τους και το χαμόγελο στα χείλη τους.

Η επιβεβαίωση της επιτυχίας ήταν αυτό που περίμεναν προκειμένου να «φωτίσει» το πρόσωπό τους από χαρά. Για κάποιους που αγωνίστηκαν λιγάκι παραπάνω, η επιβράβευσή τους ήρθε με την είσοδό τους στις πρώτες θέσεις κατάταξης της σχολής. Και παρά το ότι το γενικότερο πρόσημο των βάσεων εισαγωγής ήταν αρνητικό με την πτώση αρκετών τμημάτων, ωστόσο ο σπουδαίος αγώνας των υποψηφίων απέδωσε καρπούς. Ο κόπος τους και οι πολλές ώρες μελέτης έφεραν εν τέλει τη δικαίωσή τους.

Κοινή άποψη που επικράτησε από τους μαθητές ήταν πως πρόκειται για μια δύσκολη χρονιά που εν τέλει άξιζε την προσπάθεια. Πλέον έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους, δηλώνουν προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για να πετύχουν στο νέο τους κεφάλαιο.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή