Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Καλλίκωμο – Γλύτωσε από θαύμα (PHOTOS)

Άγιο είχε ο 52χρονος οδηγός που τραυματίστηκε χθες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε περίπου στις δέκα το πρωί στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος του Καλλικώμου.

Ο 52χρονος που οδηγούσε ΙΧ επιβατηγό όχημα μάρκας Seat Leon για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να διαλυθεί το μπροστινό μέρος του!

Στο ατύχημα επενέβησαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Π.Κ. Κρεστένων (5 πυροσβέστες με 2 οχήματα) που απεγκλώβισαν τον τραυματία μέσα από το εντελώς κατεστραμμένο όχημα. Ο οδηγός του ήταν εμφανώς σοκαρισμένος από την σφοδρότητα του τροχαίου, αλλά είχε τις αισθήσεις του.

Ο 52χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πύργου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ όσοι είδαν την κατάσταση του αυτοκινήτου, τόνιζαν ότι είναι θαύμα που επέζησε, αφού το αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύθηκε.

Είχε γίνει μια άμορφη μάζα από σίδερα, αλλά ευτυχώς άνοιξαν οι αερόσακοι, που ίσως και να τον έσωσαν.

Στο νοσοκομείο Πύργου υπεβλήθει σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μεταφέρθηκε στο χειρουργικό τμήμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους.


Πηγή