Στην «Ονειροπαγίδα του Φεγγαριού» στο Λάλα συναντά κανείς όλα τα όμορφα όνειρα

Κομψά χειροτεχνήματα, είδη δώρων για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια, είδη σπιτιού, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη ένδυσης, γραφική ύλη και αναλώσιμα, βιβλία και παραμύθια, φωτοτυπίες, αλλά και σχολικά είδη και τσάντες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων για κάθε ηλικία, βρίσκονται στον όμορφο χώρο που δημιούργησε με πολύ μεράκι η Βίκυ Βασιλοπούλου στον κεντρικό δρόμο του Λάλα.

Ένας χώρος φιλικός, όπου τα …όνειρα συναντούν τις προσιτές τιμές και το ζεστό χαμόγελο της Βίκυς!

Εκατοντάδες είναι οι πελάτες που έχουν περάσει ως σήμερα το κατώφλι της «Ονειροπαγίδας του Φεγγαριού» και το γεγονός ότι οι περισσότεροι ανήκουν πλέον στη σταθερή πελατεία του καταστήματος, οφείλεται στο ότι πάντα βρίσκουν αυτό που αναζητούν, και μάλιστα, συχνά ξεπερνώντας τις αρχικές τους προσδοκίες.

Με σεβασμό στις αυξημένες ανάγκες και το περιορισμένο εισόδημα των ντόπιων οικογενειών, λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία, το κατάστημα της Βίκυς «παγιδεύει» χαμηλά τις τιμές στα σχολικά είδη και προσφέρει 10% έκπτωση σε όλα τα σχολικά πακέτα.

Επιπλέον, δέχεται τσάντες παλιές και φθαρμένες για ανακύκλωση, προσφέροντας σε αντάλλαγμα μια καινούργια σχολική τσάντα με έκπτωση 20% και 2 χρόνια εγγύηση, με ανατομική πλάτη, με 2 ή 3 θήκες και καλώδιο φόρτισης του κινητού!

Επειδή μόνο τα καλά όνειρα έχουν θέση στην «Ονειροπαγίδα του Φεγγαριού», οι εκπλήξεις από το κατάστημα συνεχίζονται όλες τις εποχές του χρόνου σκορπίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία…!


Πηγή