Συγχαρητήρια δήλωση του Bουλευτή Δ. Μπιάγκη στην Άντζελα Γκερέκου.

Τουρισμός Συγχαρητήρια δήλωση του Bουλευτή Δ. Μπιάγκη στην Άντζελα Γκερέκου.

Ο Βουλευτής Ν. Κέρκυρας, κ. Δημήτριος Μπιάγκης, μετά την τοποθέτηση της κ. Άντζελας Γκερέκου, ως Προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θερμά συγχαρητήρια στην κα Άντζελα Γκερέκου για την τοποθέτηση της στο τιμόνι του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού . Η τοποθέτηση αυτή αποτελεί αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή που θα βοηθήσει τόσο το τουριστικό προϊόν της χώρας όσο και την Κέρκυρα.

Οι γνώσεις και η δράση της κας Άντζελας Γκερέκου πάνω σε θέματα τουρισμού αλλά και η μεγάλη αγάπη της για τον τόπο που την γέννησε αποτελούν ιδανικά στοιχεία για μια επιτυχημένη πορεία, τόσο σε κεντρικό επίπεδο, όσο και σε τοπικό. Είμαι πεπεισμένος, πως η κα Γκερέκου θα επιδείξει το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια αγάπη για τον τόπο της ενισχύοντας κατά πολύ το τουριστικό προϊόν της πατρίδας μας, σε μια περίοδο που οι αλλαγές στην τουριστική αγορά είναι ραγδαίες και απαιτείται επανασχεδιασμός των πολιτικών διαχείρισής του.

Έχοντας συνεργαστεί με την κα Γκερέκου στο παρελθόν, γνωρίζοντας το πάθος, την εργατικότητα και τον ζήλο της, ευελπιστώ σε μια γόνιμη και αποδοτική συνεργασία, μια συνεργασία που θα αναδείξει επιτέλους όλα εκείνα τα ανεκμετάλλευτα ακόμα πλεονεκτήματα του τόπου μας».


Πηγή