Σχολή χορού Ζωή Ανδρίτσου: Ξεκινούν οι νέες εγγραφές

Μετά την φαντασμαγορική χοροθεατρική παράσταση διεθνών προδιαγραφών, όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς, «Σκέψου το κι έγινε», στο θέατρο Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας, η σχολή χορού Ζωή Ανδρίτσου ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχτεί παλιούς και νέους μαθητές ενόψει τη νέα χορευτική χρονιά.

Από Δευτέρα 26/8 και κάθε μέρα από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ θα δίνονται πληροφορίες και θα γίνονται νέες εγγραφές.

Η Σχολή Χορού «Ζωή Ανδρίτσου» αποτελεί μια πρότυπη σχολή κλασικού, σύγχρονου και μοντέρνου χορού, αναγνωρισμένη από το κράτος. Η σχολή στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις δύο επιπέδων, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και με γνώμονα τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς, λειτουργικού κι αισθητικά άρτιου χώρου καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και έκφρασης μικρών και μεγάλων μέσω της Τέχνης του Χορού.

Πυρήνας των εγκαταστάσεων είναι η κεντρική αίθουσα, ενώ η γωνιά του καφέ για τους συνοδούς κάνει την ώρα αναμονής να κυλά με μοναδικό τρόπο ενώ η τεραστίων διαστάσεων παλέτα ζωγραφικής κάνει τα παιδιά να νιώθουν ότι βρίσκονται σε έναν φανταστικό κόσμο.

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι:

-Μουσικοκινητική Αγωγή,

-Κλασικό Μπαλέτο,

-Σύγχρονος Χορός,

-Μοντέρνος Χορός (Hip -Hop, Street Jazz, Musical, Stretching, Yoga και Χορογραφίες Γάμου)

Υπάρχουν τμήματα παιδικά (από 3 ετών), εφηβικά και ενηλίκων, πρωινά και απογευματινά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της, πρωτοπορεί, αφού τα μαθήματα της Μουσικοκινητικής Αγωγής και του Κλασικού Μπαλέτου γίνονται με τη συνοδεία πιάνου το οποίο η κα. Ανδρίτσου θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι των μαθημάτων της.


Πηγή