Τραγωδία στο Αίγιο: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, όχι να το σκάσω» λέει ο οδηγός!

Η τραγωδία στο Αίγιο έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο… Ο οδηγός δήλωσε ότι δεν ήθελε να το σκάσει απλά ήθελε να αυτοκτονήσει.

Την ώρα που ράγισαν καρδιές στο «τελευταίο αντίο», ο δικηγόρος του 28χρονου που προκάλεσε την τραγωδία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 προχωρώντας μεταξύ άλλων στην αποκάλυψη ότι ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού δεν εγκατέλειψε τη γιαγιά και το εγγόνι της, αλλά έφυγε από το σημείο του δυστυχήματος για να αυτοκτονήσει. «Κατευθύνθηκε στη προς τη θάλασσα με αυτοκτονικές διαθέσεις», είπε.

Μετέπειτα, ο κ. Γιάννης Σαμέλης, τόνισε ότι ο εντολέας του ζητεί συγγνώμη για ό,τι έγινε. «Η μόνη φράση που κατόρθωσε να μου πει εμένα προσωπικά ήταν ότι θα ήθελε να είναι ο ίδιος στη θέση των θυμάτων», συνέχισε ο δικηγόρος του 28χρονου, ενώ την παράλληλα συμπλήρωσε πως από τα στοιχεία δεν προκύπτει ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν έχουν ακόμα βγει.

Σε γραπτή δήλωσή το δικηγορικό γραφείο αναφέρει:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του οδηγού του τροχαίου δυστυχήματος που έλαβε χώρα στις Καμάρες Αχαΐας και προκλήθηκε ο αδόκητος θάνατος μιας γυναίκας και ενός βρέφους.

Με την παρούσα δήλωση μεταφέρουμε την βαθιά οδύνη του για το τραγικό συμβάν και μια ειλικρινή συγγνώμη προς τους συγγενείς των θανόντων, συγγνώμη που δεν είναι αρκετή να απαλύνει τον απίστευτο πόνο τους, αλλά αντικατοπτρίζει πλήρως τα αισθήματα συντριβής του για το αποτέλεσμα που επήλθε. Άλλωστε και ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ, αναλογιζόμενος το μέγεθος της ανθρώπινης τραγωδίας που προκλήθηκε.

Είμαστε βέβαιοι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης και στην διάθεσή της βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή, θα αποφανθεί κατόπιν συγκέντρωσης και αξιολόγησης του συνόλου του αποδεικτικού υλικού, και με την απαραίτητη νηφαλιότητα θα αποδώσει τις ευθύνες που αναλογούν».


Πηγή