ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΠΑΤΡΑ: Βασανιστικό ήταν το τέλος για τον άτυχο εργάτη στο Ρίο – Τι ερευνά η Αστυνομία

Τραγικό τέλος βρήκε ένας εργάτης ηλικίας 50 ετών που εκτελούσε εργασίες σε βόθρο κατοικίας στην περιοχή του Ρίου.

Μάχη για τη ζωή του δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ο 41χρονος γιος του ιδιοκτήτη του σπιτιού που έσπευσε να βοηθήσει τον εργάτη όταν αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει μέσα στο βόθρο.
Το δυσάρεστο συμβάν εξελίχτηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Ο τεχνικός είχε κληθεί για κάποια συντήρηση και επισκευή του βόθρου της κατοικίας που εδρεύει στο Ρίο κοντά στην οδό Σώμερσετ.

Φαίνεται όμως, κατά την ώρα των εργασιών, ζαλίστηκε έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε μέσα στο βόθρο. Η πτώση του έγινε αντιληπτή από το γιο του ιδιοκτήτη, ηλικίας 41 ετών, ο οποίος έσπευσε να τον σώσει. Χωρίς να έχει διευκρινιστεί υπό ποιες συνθήκες, έπεσε κι αυτός μέσα στο βόθρο.
Αμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος.

Δυστυχώς ο εργάτης, παρά την προσπάθειά του να κρατηθεί στην επιφάνεια δεν τα κατάφερε κι έτσι υπέκυψε από τις τοξικές αναθυμιάσεις. Οταν έφτασαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής και οι διασώστες του ΕΚΑΒ ήταν ήδη αργά. Τον ανέσυραν μέσα από το βόθρο όταν είχε ήδη εκπνεύσει.
Αντίθετα τον 41χρονο που είχε σπεύσει να του απλώσει χέρι βοηθείας τον ανέσυραν ζωντανό.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου οι εφημερεύοντες γιατροί έδωσαν μάχη για να ανακτήσει τις δυνάμεις του.
Μέχρι αργά χθες το βράδυ νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάστασή του να κρίνεται κρίσιμη από τους θεράποντες γιατρούς. Ο 41χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή του Ρίου για να επισκεφτεί τους γονείς του. Η ώρα όμως της επίσκεψής του συνέπεσε με το τραγικό συμβάν. Είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών.
Διενεργεί έρευνα η Αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία και πραγματογνώμονες κάνουν αυτοψία στο φρεάτιο.


Πηγή