Φεστιβάλ Πηνειού: Συναυλία ανθρωπιάς

Ένα σεβαστό ποσό συγκεντρώθηκε από την συναυλία που έδωσε για φιλανθρωπικό σκοπό η Χορωδία Μυρτουντίων στο ανοικτό θέατρο Καβασίλων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πηνειού.

Παράλληλα αρκετός κόσμος ευαισθητοποιήθηκε από το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Πατρίς» την περασμένη εβδομάδα και κατέθεσε χρήματα στον λογαριασμό του Παναγιώτη Καστούμη που είχε δημοσιοποιήσει η εφημερίδα.

Την Κυριακή το βράδυ, ο Παναγιώτης Καστούμης από το Καρδιακαύτι, βρέθηκε με το αναπηρικό του καροτσάκι στο ανοικτό θέατρο Καβασίλων για να παρακολουθήσει την συναυλία που γινόταν για την οικονομική στήριξή του. Κάτοικοι των Καβασίλων τον μετέφεραν στο ανοικτό θεατράκι όπου η Χορωδία Μυρτουντίων έδωσε μια υπέροχη συναυλία. Παρόντες ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος,ο πρ. δήμαρχος Αλέξης Καστρινός, η δήμαρχος Πηνειού κ. Βάντα Κοντούλη, ο πρόεδρος ΝΠ Πολιτισμού Δημήτρης Βασιλόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος ΤΚ κ. Πέτρος Λουκόπουλος και απλός κόσμος βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την υπέροχη Χορωδία Μυρτουντίων και να βοηθήσουν οικονομικά τον Παναγιώτη.

Παναγιώτης Καστούμης με τον Δημήτρη Βασιλόπουλο και τον πρόεδρο της ΤΚ Καρδιακαυτίου Πέτρο Λουκόπουλο

Ο Παναγιώτης Καστούμης είναι εδώ και δέκα χρόνια καθηλωμένος. Από το 2009 είναι κατάκοιτος. Είχε ένα τροχαίο με το αυτοκίνητο στα Καβάσιλα, έπαθε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παρέμεινε δύο χρόνια στο νοσοκομείο, ένα μήνα στην εντατική και στη συνέχεια οι γιατροί επέτρεψαν στους οικείους του να το μεταφέρουν σπίτι. Ο Πάνος είναι σήμερα 31 ετών. Παίρνει μια σύνταξη του ΟΓΑ 720 ευρώ το μήνα, αλλά τα έξοδα περίθαλψης δυστυχώς είναι διπλάσια. Η μητέρα του δουλεύει στα χωράφια ενώ ο πατέρας του μόλις έγινε το ατύχημα εγκατέλειψε το σπίτι.


Πηγή