Χορευτικός Σύλλογος Γορτυνίων Πύργου «Θ.Κολοκοτρώνης»: Έκλεισε μια επιτυχημένη χορευτική χρονιά

Με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς, «έκλεισε» η πρώτη χορευτική χρονιά για τον νεοσύστατο Χορευτικό Σύλλογο Γορτυνίων Πύργου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε μια συγκινητική εκδήλωση για μέλη και φίλους που στηρίζουν τη δράση του από την πρώτη στιγμή της ιδρύσεώς του.

Η εκδήλωση – συνεστίαση «άνοιξε» με επίδειξη παραδοσιακών χορών από το παιδικό τμήμα του Συλλόγου και ακολούθησαν τα δυο τμήματα ενηλίκων – υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου για την εκμάθηση χορών, Γιώργου Σαρακίνη – κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Σκουτέρης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη των χορευτικών τμημάτων και τον κ.Σαρακίνη για την άψογη συνεργασία και το ωραίο αποτέλεσμα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από καρδιάς και τον πρόεδρο του Συλλόγου των εν Ηλεία Γορτυνίων Γιώργο Μπράμο και τα μέλη του Δ.Σ, για την παρουσία αλλά και το ενδιαφέρον και στήριξή τους ώστε ο νεοσύστατος σύλλογος να δυναμώσει, να βρει τα «πατήματά» του και να συνεχίσει την προσπάθεια διαφύλαξης και διάδοσης της παράδοσης, μέσα από τους χορούς. Ο κ. Μπράμος με τη σειρά του εξέφρασε τον θαυμασμό του για την προσπάθεια αυτή και για το ωραίο χορευτικό αποτέλεσμα, δεσμευόμενος ότι θα είναι δίπλα στον Σύλλογο.

Η βραδιά είχε πολύ χορό και διασκέδαση, από μέλη και φίλους του Συλλόγου, ενώ το «παρών» έδωσε και νεοεκλεγείς δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, συγχαίροντας όλους για την ωραία προσπάθεια.

Το «ραντεβού» ανανεώθηκε για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Αθανασίου Πύργου, για την νέα χορευτική χρονιά.


Πηγή