2η Βαρκαρόλα στην Πάλαιρο Αιτ/νιας

Την Κυριακή 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Βαρκαρόλα στην παράλια της Παλαίρου από τον Σύλλογο Απανταχού Παλαιριωτών η Κεχροπούλα, σε συνεργασία μετους επαγγελματίες ψαράδες και τους ιδιώτες που κατέχουν βάρκα – καϊκι – σκάφος στην περιοχή της Παλαίρου.

Και την συμμετοχή από τους Συλλόγους Παλαίρου.

Υπο την Αιγίδα: του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία θα πραγματοποιηθεί τον φετινό Αύγουστο η 2η Μουσική Βαρκαρόλα στην Πάλαιρο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 21.30 στο λιμάνι της Παλαίρου.

Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων με τους ήχους της μουσικής θα ξεκινήσουν στις 21:30 από το λιμάνι της Παλαίρου με κατεύθυνση το ξενοδοχείο “Βουνάκι” και μετά θα επιστρέψουν πάλι στο λιμάνι της Παλαίρου.

Όλη η πορεία θα γίνει στην ακρογιαλιά για να ακούγεται καθαρά ο ήχος της μουσικής.

Στην πρώτη βάρκα θα βρίσκεται ο γνωστός Λευκαδίτης τραγουδιστής Γιάννης Δευτερέος που μαζί με τα πλήκτρα της και την κιθάρα θα μας μαγέψει και θα μας ταξιδέψει στην θάλασσα του Ιονίου Πελάγους .

Οι βάρκες θα είναι στολισμένες με φαναράκια και όλο μαζί το σκηνικό θα δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Μετά το τέλος της Βαρκαρόλας θα ακολουθήσει στο λιμανι της Παλαίρου μουσική βραδιά . Με την Ζωντανή ορχήστρα θα τραγουδήσουν ο Γιάννης Δευτερέος και η Εβίτα Σαριγιάννη .

Η 2η Βαρκαρόλα γίνεται με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Παλαιριωτών “ Η ΚΕΧΡΟΠΟΥΛΑ” .

Συμμετέχουν οι αλιείς της Παλαίρου και βάρκες ιδιωτών από την περιοχή.

Σας περιμένουμε όλους να ταξιδέψουμε στην μουσική πανδαισία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στην παραλία και την πλατεία της Παλαίρου.

Εκ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ
ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ


Πηγή