Έρχεται γιατρός μαιευτήρας στο Νοσοκομείο του Πύργου

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Σταδιακά βήματα ενίσχυσης Νοσοκομειακών Μονάδων

Σταδιακά βήματα για την ενίσχυση των Νοσοκομειακών Μονάδων φαίνεται να γίνονται μετά την απόφαση του Υπ. Υγείας να προσληφθεί γιατρός ειδικ. μαιευτήρας στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος τονίζοντας ότι τόσο η ενημέρωση που έγινε όσο και οι πιέσεις που ασκήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα φέρνουν τελικά αποτελέσματα

Επεσήμανε ακόμη ότι η επικοινωνία με το Υπουργείο θα συνεχισθεί προκειμένου να εξασφαλιστούν και άλλες θέσις εργασίας, που θα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία των Μονάδων, με στόχο να αντιμετωπισθούν τα σοβαρά προβλήματα της έλλειψης προσωπικού.

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ

Στο μεταξύ ο κ. Νικολακόπουλος με αφορμή και τις ερωτήσεις που έγιναν τελευταία στην περιοχή της Ανδραβίδας για το αν θα κηρυχθεί σεισμόπληκτος ο Δήμος ή όχι, δήλωσε ότι κάτι τέτοιο πρέπει να θεωρείται δεδομένο από την κυβέρνηση που έχει δείξει το ενδιαφέρον της για την πληγείσα ζώνη.

Πρόκειται όπως ανέφερε για μια αυτονόητη διαδικασία που εκτός των άλλων θα πρέπει να γίνει για την διευκόλυνση των σεισμόπληκτων και την εφαρμογή των ευεργετικών μέτρων για την ίδια περιοχή.

Για το ίδιο θέμα τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος είχε γίνει η κοινή προσπάθεια με την επίσκεψη των βουλευτών (φωτο) στην Υφυπουργό Παιδειας κα Ζαχαράκη, όπως και με τις επαφές στα υπόλοιπα αρμόδια υπουργεία για να δρομολογηθούν οι θετικές εξελίξεις. Μάλιστα είχε λάβει και ο ίδιος προσωπικά την διαβεβαίωση της κας Ζαχαράκη σε νέα επικοινωνία που ακολούθησε μαζί της, ενώ σημαντική συμβολή είχαν και η νέα με την προηγούμενη Δημ. Αρχή Ανδραβίδας – Κυλλήνης που συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις προσπάθειες.


Πηγή