Θλίψη στην Πάτρα – Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Χρονοπούλου, μέλος των Patrinistas

Η Σοφία Αδαμοπούλου- Χρονοπούλου «έφυγε» από τη ζωή μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, έχοντας στο πλευρό της, τον αγαπημένο της σύζυγο, Σπύρο Χρονόπουλο και τους γιους της Κωνσταντίνο και Δημήτρη.

Η Σοφία Αδαμοπούλου- Χρονοπούλου εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος ήταν παντρεμένη με τον Σπύρο Χρονόπουλο, απόστρατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, συντονιστή και υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης, patrinistas, στην οποία συμμετείχε. Η κηδεία της έγινε στο Τραγανό Ηλείας, απ’ όπου καταγόταν.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που ανέβηκα στη σελίδα της ομάδας στο facebook: «Οι patrinistas αποχαιρετούν σήμερα, την Σοφία Χρονοπούλου, αγαπητό μέλος της ομάδας και αγαπημένη φίλη…..

Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγό της Σπύρο Χρονόπουλο, πολύτιμο μέλος των patrinistas και διαχειριστή της σελίδας, και στα παιδιά της Κωνσταντίνο και Δημήτρη. Καλό ταξίδι Σοφία μας…….στις γειτονιές των αγγέλων…….θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα……»


Πηγή