Κέρκυρα: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Ξενοδοχειακής μονάδας MYTHOS PALACE, του Ομίλου Ρίζου. (Φωτ. – […]

Τουρισμός Κέρκυρα: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Ξενοδοχειακής μονάδας MYTHOS PALACE, του Ομίλου Ρίζου. (Φωτ. – Βίντεο)

Ένας ναός φιλοξενίας εμπνευσμένος από τις δόξες και του μύθους του Βυζαντίου, το MYTHOS PALACE, θα ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2020 στην περιοχή του Πετριτή.

Το ξενοδοχείο ανήκει στον όμιλο της οικογένειας Ρίζου, η οποία υποστήριζε πάντα την φυσική ομορφιά και τη βασιλική ιστορία της Κέρκυρας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ανέλαβε το καθήκον να αναπτύξει το παραθαλάσσιο θέρετρο του Μύθου και να ολοκληρώσει την αναβάθμιση του νησιού για να επιτύχει τη θέση που του αξίζει ανάμεσα σε κορυφαίους προορισμούς του κόσμου.

Σημειώνουμε ότι είναι αφιερωμένο στην ιστορία της Σοφίας Ζωής Παλαιολόγου, η οποία έμενε εκεί και ήταν σύζυγος του Τσάρου Ιβαν του τρίτου.

Την διαχείριση του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η Meeting Point Hotels από τον όμιλο FTI.

Τα εγκαίνια έγιναν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, όπου φορείς του τουρισμού και υψηλοί προσκεκλημένοι είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά αυτό το αριστούργημα αρχιτεκτονικής τέχνης.

Την κορδέλα έκοψαν οι πρίγκιπες Grand Prince Valeriy Victorovich Kubarev και ο Prince Francis Alexander Mathew Romanov. Επίσης εκεί παρευρέθηκαν η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα και ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης.


Πηγή