Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ: «Εμείς είμαστε το μόνο επίσημο θεσμικό όργανο στην Κέρκυρα, άλλοι εκφράζουν προσωπικές απόψε […]

Κοινωνία Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ: «Εμείς είμαστε το μόνο επίσημο θεσμικό όργανο στην Κέρκυρα, άλλοι εκφράζουν προσωπικές απόψεις».

Από τη Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, ως το ανώτερο άλλα και το μόνο θεσμικά εκλεγμένο όργανο, θέλει να επισημάνει ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρακολουθεί έκπληκτη να δημοσιεύονται στον τύπο διάφορες επιστολές, οι οποίες φέρουν σαν αποστολέα το «ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας».

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και να αποκαταστήσουμε την τιμή και την αξιοπρέπεια της παράταξης, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι,
«μόνο επίσημο, θεσμικό όργανο του νομού, που προβλέπεται από το καταστατικό του κινήματος και είναι εκλεγμένο με δημοκρατικές διαδικασίες, είναι η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας.

Για το λόγο αυτό αναφέρουμε ρητά ότι, όποιος ή όποια, διαρρέει επιστολές στον τύπο ή εμφανίζεται στην τηλεόραση μιλώντας εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, (ειδικά όταν δεν προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ) εκφράζει ΜΟΝΟ την προσωπική του/της άποψη.
«Όσο για το θέμα των συνεργασιών, που έχει προκύψει, στην Περιφέρεια και στο Δήμο, όταν θα τεθεί στο τραπέζι του διαλόγου και θα γίνει επίσημη ενημέρωση μας, θα τοποθετηθούμε με γνώμονα το συμφέρον και την πρόοδο του τόπου και όχι με βάση προσωπικές φιλοδοξίες, πικρίες και μικροκομματικά συμφέροντα.

Ελπίζουμε μετά την αποκατάσταση της αλήθειας και με συναίσθημα πολιτικής ευθύνης, για το συμφέρον και την ενότητα της παράταξης, να σταματήσουν οι διάφορες ανακοινώσεις εκατέρωθεν, ώστε να επικεντρωθούμε σε μια εποικοδομητική και παραγωγική αντιπολίτευση με επίκεντρο τις προσδοκίες του κόσμου που εμπιστεύεται και πιστεύει στο όραμα και το έργο του ΠΑΣΟΚ».


Πηγή