Ο Κερκυραίος Αρχιμουσικός Μιχάλης Μιχαλόπουλος για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Πανεπιστημίου ΑΙΟΒΑ στ […]

Μουσική Ο Κερκυραίος Αρχιμουσικός Μιχάλης Μιχαλόπουλος για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Πανεπιστημίου ΑΙΟΒΑ στην Αμερική.

Ο Κερκυραίος Αρχιμουσικός Μιχάλης Μιχαλόπουλος για πρώτη φορά θα μεταβεί στην Αμερική στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Πανεπιστημίου ΑΙΟΒΑ στις 13-15 Φεβρουαρίου 2020.

Το φεστιβάλ φιλαρμονικών της ΑΙΟΒΑ είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ της ομώνυμης συμφωνικής μπάντας που απευθύνεται σε φοιτητές υψηλού επιπέδου και φιλοξενούν συνήθως πάνω από 40 σχολεία και πάνω από 250 μεμονωμένους μαθητές σε μια εκδήλωση που πραγματοποιείται το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας.

Το φετινό φεστιβάλ στην ΑΪΟΒΑ θα πραγματοποιηθεί από 13-15 Φεβρουαρίου 2020. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Συναυλίες της Wind Ensemble (που θα διευθύνει ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος), της Symphonic Band και της Concert Band του πανεπιστημίου της ΑΙΟΒΑ την Πέμπτη και Παρασκευή 13/14-2-2020 το βράδυ, καθώς και την Συναυλία του Σαββάτου 15-2-2020 το απόγευμα με τους νικητές του διαγωνισμού.

Τις Συναυλίες θα διευθύνουν διακεκριμένοι Μαέστροι οι οποίοι θα συμμετέχουν διδάσκοντας σε μαθήματα και εργαστήρια με καθηγητές και φοιτητές από τα εξαιρετικά σύνολα της UNI. (Πανεπιστήμιο βόρειας ΑΙΟΒΑ).


Πηγή