Στο δήμο Ληξουρίου ο εξοπλισμός των γραφείων της Alpha Bank

Ευχαριστήριο Γιώργου Κατσιβέλη

Τις θερμές ευχαριστίες του μεταβίβασε ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ.Γιώργος Κατσιβέλης στους κυρίους Μπάλλη Παναγιώτη Διευθυντή του υποκαταστήματος της ALPHA BANK στο Αργοστόλι καθώς και του Διευθυντή περιουσίας, προμηθειών και ασφάλειας της τράπεζας κ. Γεώργιο Καραχάλιο για την πολίτιμη βοήθεια και συνδρομή τους.

Η Τράπεζα που έκλεισε το ένα υποκατάστημά της στο Αργοστόλι , διέθεσε όλα τα έπιπλα γραφείου στο Δήμο Ληξουρίου μετά από το αίτημα του Δημάρχου και διευκόλυνε τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου.

***
Προς: ΑLPHA BANK

YΠΟΚ/ΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Υ/Ο: Κου ΜΠΑΛΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤ

Αξιότιμε Κύριοι,

Θα θέλαμε να σας απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη διαμεσολάβησή σας, στην πολύτιμη προσφορά-δωρεά, στο νεοσύστατο Δήμο Ληξουρίου.

Επιπροσθέτως ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή σας, στη δύσκολη αυτή συγκυρία, όπου με τη στήριξή σας αυτή βοηθήσατε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του χώρου εργασίας μας, εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε υλικοτεχική υποδομή, και κατ΄επέκταση στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας και την αποτελεσματικότερη διαχείριση –εκ του μηδενός- μιας καθημερινότητας η οποία, εκτός των άλλων , επιβαρύνεται και από την ανάγκη επούλωσης των πληγών που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικοί σεισμοί του 2014.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Πηγή