Σύσκεψη ΕΚΚΙ για την απεργία της 24ης Σεπτεμβρίου

Πρόσκληση

Το Δ.Σ. του ΕΚΚΙ καλεί σε οργανωτική σύσκεψη την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του ΕΚΚΙ με θέμα :¨"Συντονισμός σωματείων και φορέων ενόψει της απεργιακής μάχης στις 24 Σεπτέμβρη".

Καλούμε όχι μόνο τα σωματεία της δύναμης του ΕΚΚΙ αλλά και του δημοσίου , τους συνταξιούχους, τους μικρούς ΕΒΕ , όπως και κάθε εργαζόμενο, να συμμετάσχουν ώστε η κυβέρνηση να πάρει την απάντηση που της χρειάζεται , να μην περάσει ο σχεδιασμός της εργοδοσίας για το φακέλωμα των εργαζόμενων , για το φίμωμα της απεργίας ως το μόνο όπλο που έχουν οι εργαζόμενοι απέναντι στις ορέξεις των αφεντικών.Καλούμε τα σωματεία να συνεδριάσουν στα Δ.Σ. τους τις επόμενες ημέρες για την απεργία , να καλέσουν όπου είναι δυνατόν σε Γ.Σ. παρά τις δυσκολίες που μας θέτουν οι απάνθρωποι ρυθμοί της σεζόν,που πήγε πολύ καλά για τα αφεντικά , σακάτεψε όμως αρκετούς από εμάς και σωματικά και ψυχολογικά.

Συνάδελφοι επιβάλλεται να απαντήσουμε όσο γίνεται συντονισμένα και δυναμικά καθως συντονισμένη είναι και η επίθεση που κάνει το κεφάλαιο στα δικαιώματά μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ.ΓΑΒΡΙΛΗΣ Γ.ΒΑΛΕΝΤΗΣ


Πηγή