Έναρξη Χορευτικής Χρονιάς για την Dance LifeSteps Academy

Η Ακαδημία Αθλητικού Χορού “Dance LifeSteps” σηματοδοτεί την αρχή της νέας χορευτικής χρονιάς με την έναρξη των εγγραφών της! Από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, η Ακαδημία άνοιξε και πάλι τις πόρτες της, καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και υποδέχεται νέα και παλαιά μέλη, που επιθυμούν να έχουν μια χρονιά γεμάτη χορό!

Ύστερα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χορευτική παράσταση, (photo by Dimitris Papaioannou), τον περασμένο Ιούνιο στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ και αναρίθμητες επιτυχίες σε αγώνες χορού, η Dance LifeSteps βρίσκεται και πάλι σε ετοιμότητα αναμένοντας όλους όσους αγαπούν τον χορό να περάσουν μια εντελώς δημιουργική χρονιά μαζί. Στο πρόγραμμα της Ακαδημίας φέτος έχουν ενταχθεί νέα είδη χορού από εξαίρετους συνεργάτες ενώ αναπόσπαστο κομμάτι θα αποτελέσουν για ακόμη μία χρονιά οι: Ηλίας Λαδάς (Dancing With The Stars), Oleksandr BakharyevΔέσποινα ΛαγουδάκηΤάσος Ξιαρχό (So You Think You Can Dance) και Φάνης Λεονάρδος (Προπονητής – Κριτής Χοροαθλητικών Αγώνων).

Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα SalsaBachata και Argentine Tango από τον Γιώργο Δερβό ενώ την επιμέλεια των χορογραφιών και των υπολοίπων τμημάτων θα έχει φυσικά η κυρία Μαρία Πολίτη. Έμφαση θα δοθεί, ωστόσο, στην προπόνηση των αθλητών για τη συμμετοχή τους σε χορό- αθλητικούς αγώνες και στην προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων για τη συμμετοχή τους σε κατηγορίες Latin Group! Η τέχνη του χορού όμως, δεν περιλαμβάνει μόνο προπόνηση, αλλά και χαρά με αρκετό κέφι, καθώς στην Ακαδημία η κυρία Πολίτη υλοποιεί προγράμματα Video Clip Dancing, ενώ επίσης διαθέσιμα είναι τα μαθήματα oriental, σύγχρονος χορός, ευρωπαϊκοί και λαϊκοί χοροί!

Για όλα τα διαθέσιμα προγράμματα, εγγραφές και επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ακαδημία Αθλητικού Χορού “Dance LifeSteps” στην οδό Κουντουριώτη 3 (Κάθετος Πατρών), καθημερινά από τις 6 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ και στο τηλέφωνο 2621030313.


Πηγή