Γαστούνη: «Έφυγε» σε ηλικία 52 ετών η Μαρία Γούργουρα

Μια γυναίκα γεμάτη ζωή, που συμμετείχε σε δραστηριότητες πολιτιστικών συλλόγων της Γαστούνης, «έφυγε» χθες το πρωί σε ηλικία 52 ετών.

Η Μαρία Γούργουρα ήταν δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας της Γαστούνης και όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο γι’ αυτήν. Μεγάλη αδυναμία της Μαρίας , εκτός από τον σύζυγό της Γιάννη Καναβό, ο 15χρονος γιό της Κωνσταντίνος, ένα ανερχόμενο ταλέντο του θεάτρου σκιών, αφού ως καραγκιοζοπαίχτης έχει δώσει παραστάσεις και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η μητέρα της «έφυγε» πριν από μερικούς μήνες και ο θάνατος αυτός στοίχισε στη Μαρία.

Η Μαρία Γούργουρα ήταν μέλος πολιτιστικών συλλόγων της Γαστούνης ενώ πριν από περίπου 10 χρόνια είχε διατελέσει γραμματέας στο εικαστικό εργαστήρι του Δήμου Ήλιδας.

Τα τελευταία χρόνια η Μαρία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπιζε με θάρρος και αξιοπρέπεια. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στον Πύργο όπου και κατέληξε το πρωί της Κυριακής. Η καρδιά της, η μεγάλη καρδιά της, δεν άντεξε. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα.

Η «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης.


Πηγή