Γαστούνη: Μοιράστηκαν τρόφιμα και σχολικά είδη


Εμφανίσθηκαν οι μισοί από τους δικαιούχους

Σχολικά είδη και τρόφιμα διανεμήθηκαν ως συνδρομή προς τους ασθενέστερους συμπολίτες μας χθες στην ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η διανομή έγινε από την αποθήκη ΤΕΒΑ που βρίσκεται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πηνειού (επαρχιακή οδός Γαστούνης- Βαρθολομιού).

Ο κ. Γεωργόπουλος Νίκος, υπεύθυνος για το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πηνειού δήλωσε: «σήμερα για πρώτη φορά με την καινούργια δημοτική αρχή, γίνεται η διανομή τροφίμων δια μέσου του προγράμματος ΤΕΒΑ το οποίο ανήκει στην Περιφέρεια και απευθύνεται σε δικαιούχους του ΚΕΑ. Έχουν ενημερωθεί οι δικαιούχοι, για να προσέλθουν να παραλάβουν τρόφιμα. Είναι περίπου 750 αλλά δυστυχώς προσέρχονται μόνο οι μισοί. Θα θέλαμε να έρθουν περισσότεροι γιατί υπάρχουν αρκετά τρόφιμα. Σήμερα έχουμε σχολικά είδη τσάντες, όσπρια, γάλατα, μακαρόνια, αλεύρι και άλλα. Η επόμενη διανομή θα γίνει περίπου σε 20 μέρες, ό,τι αποφασίσει η Περιφέρεια. Οι εποχές είναι δύσκολες και πιστεύω πως η βοήθεια είναι καλή. »

Ο Γεωργιόπουλος Γεώργιος, εντεταλμένος σύμβουλος Βαρθολομιού, δήλωσε: «Πληροφορούμαι από τους συνεργάτες μας ότι η συμμετοχή είναι μεγαλύτερη από ότι ήταν τις προηγούμενες φορές.»

Η πρόεδρος ΝΠ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πανάγαρη Μαρία δήλωσε: «Θα ήθελε περισσότερη συμμετοχή γιατί τα είδη που προσφέρονται είναι πολλά και σημαντικά»


Πηγή