Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Αλλάζει προς το καλύτερο η εικόνα του Δήμου – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα του πο […]

Η καθημερινότητα του πολίτη είναι στο επίκεντρο της νέας Δημοτικής Αρχής και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα. Με την έναρξη της θητείας της νέας δημοτικής αρχής, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι με τα συνεργία καθαρισμού του Δήμου καθαρίζουν τους δρόμους, πλατείες, σχολεία και πεζοδρόμια για να αναβαθμίσουν και για να αλλάξουν την εικόνα εγκατάλειψης.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Χωροταξίας κ. Κεκάτος Διονύσιος πραγματοποίησε με κλιμάκιο τεχνικών του Δήμου αυτοψία στα σχολεία της περιοχής των Λεχαινών και της Βάρδας, ώστε οι χώροι που θα υποδέχονταν τους μαθητές στην έναρξη της σχολικής χρονιάς να είναι όπως αρμόζουν.

Από τη πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βαγγελάκος Παναγιώτης, με συνεργία του δήμου καθάρισαν το πεζοδρόμιο στην είσοδο της Ανδραβίδας, άλλαξαν τον ηλεκτροφωτισμό στη πλατεία της Βάρδας, και κλάδεψαν τα δέντρα στο Δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου αλλά και μια σειρά πολλών έργων καθαριότητας σε όλο τον Δήμο.

Επιπλέον, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ανυφαντής Πέτρος μαζί με τον δήμαρχο κ. Λέντζα Γιάννη πραγματοποίησαν σήμερα αυτοψία στο Γυμνάσιο και το Δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου.

Ο αντιδήμαρχος κ. Ανυφαντής τις προηγούμενες ημέρες είχε μεταβεί στη περιοχή του Νεοχωρίου για να καθαρίσει με τους εργάτες το χώρο του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου. Καθώς επίσης και στον ΟΣΕ Νεοχωρίου αλλά και στο γήπεδο και στους παράδρομους στο χωριό Νεοχώρι.

Πρώτο μέλημα της Νέας Δημοτικής αρχής είναι να αισθάνεται ο δημότης, ότι δεν είναι παραμελημένος.


Πηγή