Δ. Ανδρίταινας-Κρεστένων: Γυναικεία υπόθεση…


Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου η κα. Φωτεινή Αθανασοπούλου –Μάλλιου & γραμματέας η κα. Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου – Αντιπρόεδρος ο κ. Ξενοφών Σταυρόπουλος – Ποιοι ψηφίστηκαν στις επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής

Η κα. Φωτεινή Αθανασοπούλου –Μάλλιου είναι η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων μετά την ψηφοφορία που έγινε κατά την διάρκεια των δημαιρεσιών του δήμου.

Η κα. Φωτεινή Αθανασοπούλου –Μάλλιου πήρε 23 ψήφους σε σύνολο 26 ψηφισάντων, ενώ υπήρχαν και 3 λευκά ψηφοδέλτια.

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ψηφίστηκε ο κ. Ξενοφών Σταυρόπουλος με 24 ψήφους (2 λευκά), ενώ γραμματέας του Δ.Σ. ψηφίστηκε η κα. Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου που πήρε και αυτή 24 ψήφους (2 λευκά).

Η όλη διαδικασία, όπου είχαμε και την ψηφοφορία για τα μέλη των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής, έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία του επανεκλεγέντος δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου, του επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης κ. Τάκη Δημητρουλόπουλου, του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Νίκου Γκότση και όλων σχεδόν των εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων.

Πρώτα ψηφίστηκαν η πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και μετά τα μέλη των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής του δήμου.

Από την παράταξη του κ. Μπαλιούκου υποψήφιοι για την οικονομική επιτροπή ήταν οι κ.κ. Τουρής Γεώργιος, Βασιλόπουλος Παναγιώτης, Γριβάκης Παναγιώτης και Φωτεινοπούλου Κωνσταντίνα

Οι κ.κ. Τουρής και Βασιλόπουλος πήραν από 13 ψήφους και μετά από κλήρωση πρώτο μέλος αναδείχτηκε ο κ. Τουρής. Οι κ.κ. Γριβάκης και Φωτεινοπούλου πήραν από 12 ψήφους και μετά από κλήρωση πρώτη αναπληρωματική βγήκε η κα. Φωτεινοπούλου και δεύτερος αναπληρωματικός ο κ. Γριβάκης.

Από την παράταξη του κ. Δημητρουλόπουλου υποψήφιοι για την οικονομική επιτροπή ήταν οι Δημητρουλόπουλος Τάκης, Κωστόπουλος Αθανάσιος, Σταθοπούλου Δήμητρα και Χατζόπουλος Γεώργιος, με τον κ. Δημητρουλόπουλο να είναι πρώτος με 12 ψήφους (μετά από κλήρωση, αφού 12 ψήφους είχε και ο κ. Χατζόπουλος που είναι ο δεύτερο μέλος της παράταξης στην οικονομική επιτροπή).

Αναπληρωματικοί βγήκαν ο κ. Κωστόπουλος με 7 ψήφους και η κα. Σταθοπούλου με 6 ψήφους.

Από την παράταξη του κ. Μπαλιούκου υποψήφιοι για την επιτροπή ποιότητας ζωής ήταν οι κ.κ. Αλεξόπουλος Ευάγγελος, Καούκης Κωνσταντίνος, Καρνάρος Αναστάσιος και Σκουφή – Μπουρνελά Δέσποινα.

Οι κ.κ. Αλεξόπουλος και Καούκης πήραν από 13 ψήφους και μετά από κλήρωση πρώτος βγήκε ο κ. Καούκης, ενώ αναπληρωματικοί είναι η κα. Σκουφή – Μπουρνελά που πήρε 12 ψήφους και ο κ. Καρνάρος που πήρε 10.

Από την παράταξη του κ. Δημητρουλόπουλου υποψήφιοι για την επιτροπή ποιότητα ζωής ήταν οι κ.κ. Κάκκας Γεώργιος, Καφεντζή Παναγιώτα, Κοτρέτσος Βασιλειος και Τουρής Ιωάννης

Πρώτος σε ψήφους ήταν ο κ. Κοτρετσος με 12 και δεύτερος ο κ. Κάκκας με 11 ψήφους. Αναπληρωματικοί ήταν οι κ.κ. Καφεντζή και Τουρής που έλαβαν 6 και 5 ψήφους αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι οι επιτροπές οικονομικών και ποιότητας ζωής είναι 7μελης, οπότε τα τρία μέλη που χρειάζονται ακόμη θα βγουν τις προσεχείς ημέρες.


Πηγή