Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή ΠΥ Πύργου στον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Ιωάννη πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ηλείας και Πύργου, Πύραρχος κ. Αντωνάκης Δημήτρης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, Επιπυραγός κ. Αργύρης Φαλίδας.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Ιωάννης τους υποδέχθηκε στο γραφείο του και τους ευχαρίστησε για την τιμητική τους επίσκεψη. Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στους εξής άξονες. Πρώτον στη στελέχωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με περισσότερους εποχιακούς πυροσβέστες. Και δεύτερον στη πολιτική προστασία και στα αντιπλημμυρικά έργα ώστε ο δήμος και η Πυροσβεστική Υπηρεσία να είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση, όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται,των ακραίων καιρικών φαινομένων. Και οι δύο πλευρές τόνισαν την επιθυμία τους για καλή συνεργασία τόσο κατά την χειμερινή όσο και την θερινή περίοδο.Μάλιστα συμφώνησαν να προγραμματίσουν αρχές Οκτωβρίου Συντονιστικό για Πλημμυρικά φαινόμενα και αντιπλημμυρική προστασία με τη παρουσία των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση ότι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα έχουν αγαστή συνεργασία, για άρτια οργάνωση και προστασία των πολιτών.


Πηγή