Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Πρώτη συνάντηση για το θεατρικό εργαστήρι


Στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου – Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ λειτουργούν τμήματα για παιδιά και ενήλικες παρέχοντάς τους ευκαιρίες και δυνατότητες δημιουργικής πολιτιστικής ενασχόλησης.

Μία από αυτές είναι και η Θεατρική Παιδική-Εφηβική Σκηνή, που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 έως 18 ετών.

Την ευθύνη του τμήματος έχει ο Σταύρος Ρομποτής, για τον οποίο το θέατρο αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο της έκφρασης, του ονείρου, του παιχνιδιού, του αυτοσχεδιασμού, της μουσικής και του θεάτρου ξεκινά για το πρώτο τμήμα σήμερα Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα καιγια το δεύτερο τμήμα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί,στην αίθουσα συναυλιών του Ελληνικού Ωδείου Πύργου. Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το θεατρικό εργαστήρι του Ωδείου είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Οι συμμετέχοντες, παιδιά και έφηβοι, θα έχουν την δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν, να ζήσουν όμορφες στιγμές, να δουλέψουν συλλογικά, να κοινωνικοποιηθούν, να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να προετοιμάσουν θεατρικές παραστάσεις παιδαγωγικού, διασκεδαστικού και ποιοτικού χαρακτήρα.

Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα και σχολές του Ωδείου συνεχίζονται!

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται Α’ Τμήμα: κάθε Παρασκευή 7–9 μ.μ.

B’ Τμήμα: κάθε Σάββατο 10 π.μ.-12 μ.μ.

Πληροφορίες στη γραμματεία του Ωδείου (28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος – τηλ.: 26210 33179, Σταύρος Ρομποτής τηλ: 6984348394), κάθε απόγευμα 5-9 μ.μ. & Σάββατο 11:00 – 13:00


Πηγή