Εντυπωσιακά τα στοιχεία από την Jet2Holidays για την Κέρκυρα – Οι επόμενοι στόχοι. (Φωτ. -Βίντεο)

Κοινωνία Εντυπωσιακά τα στοιχεία από την Jet2Holidays για την Κέρκυρα – Οι επόμενοι στόχοι. (Φωτ. -Βίντεο)

Η εταιρία «Jet2Holidays», παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «IMPERIAL» τα πλάνα της για την τουριστική σεζόν, τα στοιχεία κίνησης για το 2019 αλλά και τα εντυπωσιακά στοιχεία που καταγράφονται και στο νησί μας.

Την παρουσίαση έκανε ο CEO της εταιρίας Steve Heapy σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση με πλήθος ξενοδόχων, την οποία διοργάνωσε το γραφείο του συνεργάτη της εταιρείας στην Κέρκυρα Διονύση Γιαννιώτη.

Με συγκριτικούς πίνακες από την αρχή της εταιρείας έως και σήμερα ο κ. Heapy απέδειξε την ανοδική πορεία της εταιρείας σε όλπυς του προορισμους στην Ελλάδα που έχει επιλέξει αλλά κυρίως και στην Κέρκυρα.

Θα συνεχιστούν οι επενδύσεις στην Ελλάδα.

Η «Jet2Holidays», αναλύοντας αυτά τα στοιχεία, δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα ωστόσο ζητήθηκε η συνεργασία με τους ξενοδόχους καθώς και με όλους τους αρμόδιους φορείς για την δημιουργία υποδομών.

Όπως επεσήμανε ο κ. Γιαννιώτης είναι από τις λίγες εταιρίες που προσφέρει πακέτα διακοπών μόνο με τα δικά της αεροσκάφη μπορώντας έτσι να εγγυηθεί την καλύτερη ποιότητα. Η εταιρία διαθέτει 100 αεροσκάφη ,αυτή τη στιγμή, ενώ σχεδιάζει να αποκτήσει ακόμη τέσσερα μέσα στην επόμενη χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των ξενοδόχων και των φορέων του τουρισμού ο Βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ. Στέφανος Γκίκας καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτα Τζάννε και Παναγιώτης Βαρούχας.


Πηγή