Ευχαριστήριο μήνυμα για τον εθελοντικό καθαρισμό λιμανιού Αγίας Ευφημίας

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΗΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΥΛΑΡΟΥ

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εθελοντικός καθαρισμός του βυθού στο λιμάνι Αγίας Ευφημίας με πρωτοβουλία της Clean Up Greeceστο πλαίσιο του Clean Up the World Weekend, την πολύτιμη συμβολή των επαγγελματιών δυτών της Σχολής Καταδύσεων Aquatic Scuba Diving Club – Kefalonia – Greece, της Εθελοντικής Ομάδας Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου και με την υποστήριξη του Δήμου μας.

Πλήθος άχρηστων αντικειμένων ανασύρθηκαν από τον βυθό που υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τους δύο τόνους.

Ως Αντιδήμαρχος της περιοχής θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες τόσο τις δικές μου όσο και του Δημάρχου μας, προς την εκπρόσωπο της εταιρείας Clean Up Greece κ. Μαρία Ξυτάκη, τον κ. Μάκη Σωτηρόπουλο και τους συνεργάτες του από την Σχολή Καταδύσεων της Αγίας Ευφημίας, τα μέλη της εθελοντικής Ομάδας Περιβάλλοντος Πυλάρου για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου για τη δική τους πολύτιμη συνδρομή.

Ευαισθητοποιημένοι και σε πνεύμα συνεργασίας κατόρθωσαν να αναδείξουν συλλογικά και μαζικά την αξία της συμμετοχής και του εθελοντισμού, παράλληλα με την αγάπη και το σεβασμό τους προς το περιβάλλον και τον τόπο μας.

Η Αντιδήμαρχος Πυλάρου

ΑΜΑΛΙΑ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΥ


Πηγή