Κέρκυρα: Κίνδυνος για την δημόσια υγεία ο Βιολογικός Κυνοπιαστών.

Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας Κέρκυρα: Κίνδυνος για την δημόσια υγεία ο Βιολογικός Κυνοπιαστών.

Η προβληματική λειτουργία του Βιολογικού Κυνοπιαστών που έχει ως αποτέλεσμα να εκλύεται δυσοσμία, αναγκάζει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να μην μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται μιλώντας στο Corfutv.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα, όπως τονίζουν, δεν είναι μόνο η δυσοσμία, αλλά κυρίως οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για τη δημόσια υγεία, αφού πολύ κοντά στο βιολογικό σταθμό και στα ρέματα της περιοχής βρίσκεται σχολείο και παιδικό σταθμός.

Ο νέος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας ο κύριος Δημήτρης Σουρβίνος έχει αποστείλει έγγραφα διαμαρτυρίας τόσο στο γραφείο της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νησιών Μερόπης Υδραίου, όσο και προς την ΔΕΥΑΚ.

Όπως μάλιστα λέει ο ίδιος: «Θα πρέπει κάτι να γίνει γιατί οι κάτοικοι της περιοχής δεν αντέχουν άλλο, ενώ υπάρχει φόβος για το σχολείο και τον παιδικό σταθμό που είναι δίπλα από τον Βιολογικό. Οφείλουμε να προφυλάξουμε τα παιδιά μας. Κάτι πρέπει να γίνει, να δει η ΔΕΥΑΚ ποιο είναι το πρόβλημα και να το διορθώσει. Ακούω ότι υπάρχει εργολάβος για την συντήρηση του και την λειτουργία του Βιολογικού, δεν ξέρω τι έχει κάνει, αλλά πρέπει να λυθεί το πρόβλημα».


Πηγή