Καταγγελία σερβιτόρας στην Κέρκυρα: «Με απέλυσαν επειδή κατήγγειλα απόπειρα βιασμού».

Αστυνομικό ρεπορτάζ Καταγγελία σερβιτόρας στην Κέρκυρα: «Με απέλυσαν επειδή κατήγγειλα απόπειρα βιασμού».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το οποίο προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star Channel το βράδυ της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, υπάρχει καταγγελία 29χρονης σερβιτόρας για απόπειρα βιασμού από συνάδελφό της, αλλά και απόλυση από τον εργοδότη της όταν εκείνη προσέφυγε στις Αρχές για τη σεξουαλική επίθεση, την οποία -όπως ισχυρίζεται η ίδια η νεαρή γυναίκα- δέχθηκε από τον αλλοδαπό συνάδελφό της.

Σύμφωνα ενημέρωση της Αστυνομίας υπάρχει καταγγελία της 29χρονης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόρεια Κέρκυρας στις 24 Αυγούστου. Παράλληλα τόσο η 29χρονη (με έτος γέννησης 1990), όσο και η δεύτερη κοπέλα (με έτος γένησης 2000) έχουν υποβάλει μήνυση. Όσον αφορά στον φερόμενο ως δράστη, έναν 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν στο εν λόγω εστιατόριο, αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ, το οποίο μεταδόθηκε τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσω του Star:

«Τους είπα έχετε κόρη, σήμερα επιτέθηκε σε μένα, μέσα σε 24 ώρες στην άλλη κοπέλα, δηλαδή η επόμενη μπορεί να είναι η κόρη σας. Έγιναν δύο απόπειρες βιασμού και ήθελαν να κουκουλώσουν την υπόθεση και με πέταξαν στο δρόμο, απαίσια συμπεριφορά» περιγράφει η 29χρονη σερβιτόρα.

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της για ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Κέρκυρα. Πήγε να δουλέψει καλοκαιρινή σεζόν ως σερβιτόρα και την απέλυσε επειδή “τόλμησε” να καταγγείλει στην αστυνομία απόπειρα βιασμού! Kαι μάλιστα από τον αλλοδαπό υπάλληλο της λάντζας, με τον οποίο διέμεναν στο ίδιο κατάλυμα, που ο εργοδότης τους είχε παραχωρήσει δίπλα στο εστιατόριο.

«Μένουμε όλοι μαζί, ακριβώς δίπλα από το δωμάτιο μου, γύρναγα ξημερώματα και με περίμενε, άρχισε να με τραβάει, να με θωπεύει, ήταν μεθυσμένος, του έλεγα “άσε με…”»

«Ο αλλοδαπός έκανε δεύτερη απόπειρα βιασμού και σε άλλη κοπέλα»

Δύο ημέρες μετά, όπως καταγγέλλει στο ίδιο κατάλυμα, ο αλλοδαπός έκανε και δεύτερη απόπειρα βιασμού. Αυτή τη φορά εισέβαλε από το παράθυρο, σε δωμάτιο 19χρονης σερβιτόρας, στην οποία επιτέθηκε σεξουαλικά την ώρα που κοιμόταν.

«Με το που ανοίγει τα μάτια της, τον βλέπει από πάνω της, ημίγυμνο με το προφυλακτικό και να κρατάει ένα μαχαίρι. Και του λέει: “Τι κάνεις εδώ; …είχαν μια μικρή συμπλοκή και κατάφερε να του ξεφύγει».

Μετά από τις δύο σεξουαλικές επιθέσεις, ο αλλοδαπός εξαφανίστηκε από το εστιατόριο. Η 29χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και στον επόπτη εργασίας της Κέρκυρας.


Πηγή