Με δικό του περίπτερο το Επιμελητήριο Ζακύνθου στην 84η ΔΕΘ – Η ανάρτηση του Βουλευτή Ζακύνθου

Περισσότεροι από 1600 εκθέτες συμμετέχουν στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης , που άρχισε το Σάββατο 7/9/2019. Σύμφωνα με την συνέντευξη τύπου της διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO , η φετινή διοργάνωση εντάσσεται στα επίπεδα των καλύτερων ΔΕΘ των τελευταίων ετών, τόσο στα ποιοτικά κριτήρια όσο και στα ποσοτικά, καθώς πέρυσι οι εκθέτες ήταν 1494 ενώ και οι επισκέπτες φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τις 300.000. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τιμώμενη χώρα, μετά τη Ρωσία , την Κίνα και τις ΗΠΑ , είναι φέτος η Ινδία, η οποία θα συμμετέχει στην 84η ΔΕΘ με περισσότερες από 80 ινδικές εταιρείες, με εκπροσώπους υπουργείων και με μία ξεχωριστή επιχειρηματική αποστολή 15 επιχειρήσεων – κολοσσών. Σε κάθε περίπτωση η ΔΕΘ αποτελεί , μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού, με διεθνή ακτινοβολία…

Στα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ, συμμετέχει το Επιμελητήριο Ζακύνθου, με δικό του περίπτερο "προωθώντας", όπως ενημερώνει, "δραστήριους παραγωγούς και εξαιρετικά προϊόντα καθώς και τον τουρισμό του νησιού μας" Σε ανάρτηση που έκανε ο Βουλευτής Ζακύνθου, κ. Διονύσης Ακτύπης, επισημαίνει, « Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Ζακύνθου. Ένα από τα καλύτερα περίπτερα που αναδεικνύουν τα τοπικά μας προϊόντα και το τουριστικό μας προϊόν. Συγχαρητήρια στο Διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Ζακύνθου», ενώ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φώτης Κόττης , στην προσωπική του σελίδα στο FB δηλώνει λακωνικά, « Πανέτοιμο και πανέμορφο το περίπτερο του επιμελητηρίου μας. Περίπτερο 2, stand 12 εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα.

Kατά τη διάρκεια της έκθεσης η ΚΕΕ σχεδιάζει όπως και πέρυσι από κοινού με τη ΔΕΘ ΑΕ , τη διοργάνωση Ημέρας Αφιερωμένης στα Επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα , σχετικά με το ρόλο και το έργο τους , καθώς επίσης και Ημέρας Γευσιγνωσίας, Τροφίμων και Ποτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Επιμελητήριο Ζακύνθου, ήδη από την 1η ημέρα , έδωσε δυναμικό παρών στην 84η Διεθνή ¨Έκθεση Θεσσαλονίκης, προβάλλοντας τα προϊόντα της Ζακύνθου και στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του νησιού, αλλά και στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της τοπικής παραγωγήςί.


Πηγή