Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Και ο Β. Νιπεργιάλης στην Σ.ΦΙ.Ν.Α.

Η Σ.ΦΙ.Ν.Α. ( Σύλλογος φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας ) με τη διεύρυνση που κάνει έχει την χαρά να καλωσορίσει έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και χρόνια στον δήμο Ήλιδας και εν γένει σε όλη το νομό Ηλείας.

Έγινε μέλος μας και δήλωσε πως θα προσφέρει τα πάντα προκειμένου να παραμείνει και να βελτιωθεί η μεγαλύτερη υπηρεσία της Β. Ηλείας.

Συγκεκριμένα είπε πως σαν επιχειρηματίας, πατέρας αγκαλιάζει τον τόπο που τον αγκάλιασε και αγωνιά γι΄αυτόν. Ως άνθρωπος με διορατiκότητα κατανοεί πως κινδυνεύει η υγεία των οικείων του, των συμπολιτών του και όλη η περιοχή με ξεπεσμό. Τυχόν πλήγμα στο νοσοκομείο σημαίνει πλήγμα στο γόητρό μας, στην τοπική οικονομία.

Ο Βασίλης Νιπεργιάλης είναι πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο των καφέ-μπαρ και ιδιοκτήτης των γνωστών (πανελλαδικώς επιχειρήσεων Central- Café Bar, Kingdom και Island στην παραλία Κουρούτας και δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού. Ήταν προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου την περίοδο 2013-14 και αρχιτέκτονας της ιστορικής ανόδου και τώρα συνεχίζει να ασχολείται με το εθνικό μας σπορ στην ομάδα του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας.

Συμπερασματικά είναι από τους ανθρώπους που δίνουν στον τόπο τους και δεν παίρνουν ( οικονομικά, πολιτιστικά κλπ).

Το Σάββατο 21/9/2019 κάλεσε κλιμάκιο της Σ.ΦΙ.Ν.Α. στο κατάστημά του ( Central) και αφού τους προσέφερε ένα ποτό σε πολύ θερμό κλίμα πήρε δημοσίως θέση υπέρ του νοσηλευτικού ιδρύματος και μάλιστα είπε πως είναι διατιθέμενος να οργανώσει στους χώρους που διαθέτει πολιτιστικές εκδηλώσεις αφιλοκερδούς χαρακτήρα με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για λογαριασμό του σωματείου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΠΕΡΓΙΑΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Πηγή