«Ο βιαστής της Κέρκυρας με είχε αιχμάλωτη 14 ώρες», εξομολογείται θύμα του – Τι είχε δηλώσει ο ίδιος στο Corfu […]

Αστυνομικό ρεπορτάζ «Ο βιαστής της Κέρκυρας με είχε αιχμάλωτη 14 ώρες», εξομολογείται θύμα του – Τι είχε δηλώσει ο ίδιος στο Corfutv. (Βίντεο)

Σοκαριστική είναι η εξομολόγηση μιας νεαρής Βρετανίδας που έπεσε θύμα του Κερκυραίου που βίαζε τουρίστριες στον Κάβο της Κέρκυρας και αποφυλακίστηκε έξι μόλις χρόνια μετά την καταδίκη του χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, η είδηση προκάλεσε σάλο στη Βρετανία, καθώς τα θύματά του ήταν κυρίως Βρετανίδες. Μία από αυτές τις γυναίκες, η Kayleigh Morgan, που εργάζεται ως αεροσυνοδός της British Airways, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» και η εξομολόγησή της σοκάρει.

«Δεν είχα ιδέα τι ήταν ικανός να κάνει», θυμάται η γυναίκα, καθώς την απειλούσε να μην επιχειρήσει να το σκάσει και να μην τον καταγγείλει γιατί θα την σκότωνε.

Τελικά κατόρθωσε να του ξεφύγει και πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί της έδειξαν αμέσως την φωτογραφία του και τον αναγνώρισε. «Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο», είπε στην εκπομπή.

Η Kayleigh Morgan λέει πως όταν έμαθε την ποινή που επιβλήθηκε ανακουφίστηκε, καθώς αυτό σήμαινε πως όταν θα έβγαινε θα ήταν 92 ετών. Κι όμως, τον περασμένο Αύγουστο, ο βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος, 43 χρόνια πριν την λήξη της ποινής του!

Η δήλωση του Ασπιώτη στο Corfutv

Πρόσφατα ο Δημήτρης Ασπιώτης μίλησε στο Corfutv και στον Διονύση Μάμαλο γι αυτά τα γεγονότα.


Πηγή