Ο Δήμος Πηνειού δίπλα στα σχολεία – Αρωγός σε κάθε αίτημα που αφορά την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδω […]

Σύσσωμη παραβρέθηκε η Δημοτική Αρχή στους καθιερωμένους αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Σύσσωμη παραβρέθηκε η Δημοτική Αρχή Πηνειού στους καθιερωμένους αγιασμούς των σχολείων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος παρέστη στους αγιασμούς του Γυμνασίου-Λυκείου Γαστούνης, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης (στεγάζεται προσωρινά στα Καβάσιλα), του Γυμνασίου-Λυκείου Βαρθολομιού και του Μουσικού Σχολείου Ηλείας.

Ο Δήμαρχος Πηνειού ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και πρόοδο και τόνισε πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε αίτημα που αφορά την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Την Δημοτική Αρχή Πηνειού εκπροσώπησαν επίσης στα σχολεία του Δήμου:

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος στο Δημοτικό Σχολείο Ρουπακίου και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού κ. Θεόδωρος Θεοδωρακόπουλος στο Γυμνάσιο Τραγανού.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Σπύρος Βασιλείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης, στο Γυμνάσιο Τραγανού και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης (στεγάζεται προσωρινά στα Καβάσιλα).

Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργος Κολοκατίνης στον Παιδικό Σταθμό Γαστούνης.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας στο 1ο και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βαρθολομιού.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Γιώργος Παναγούλιας στο 2ο Νηπιαγωγείο Γαστούνης και Δημοτικό Σχολείο Καβασίλων.

Ο Αντιδήμαρχος-Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Πρωτογενούς Τομέα κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος στον Παιδικό Σταθμό Βαρθολομιού, στο 2ο Δημοτικό Βαρθολομιού, στο Γυμνάσιο-Λύκειο Βαρθολομιού και στο Μουσικό Σχολείο Ηλείας.

Ο Αντιδήμαρχος-Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Νίκος Γεωργόπουλος στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Τραγανού.

Επίσης, παρέστησαν δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πρόεδροι των Κοινοτήτων.

Δείτε Φωτογραφίες


Πηγή