Ο Στέφανος Γκίκας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Κοινωνία Ο Στέφανος Γκίκας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Με αφορμή την σημερινή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, δήλωσε: «Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για όλους τους μαθητές. Είτε πρόκειται για «πρωτάκια» του Δημοτικού, είτε για μαθητές που ξεκινούν φέτος το Γυμνάσιο ή το Λύκειο ή ακόμα και την προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.Όλοι θα έχουν την χαρά να μάθουν καινούργια πράγματα, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, οι οποίες είναι καθοριστικές για το μέλλον τους και για να διαμορφωθούν ως χαρακτήρες.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων, να έχουν μία καλή νέα σχολική χρονιά, με επιτυχίες και πρόοδο.

Η επιστροφή στο σχολικό πρόγραμμα αφορά όλη την οικογένεια. Στους γονείς εύχομαι καλή δύναμη. Ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός, καθώς η στήριξή τους είναι καθοριστική και πολύτιμη για την σχολική πορεία των παιδιών.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως και τους εκπαιδευτικούς μας, σε όλες τις βαθμίδες, στους οποίους εύχομαι καλή επιτυχία στο σημαντικό τους έργο».


Πηγή