Ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που σκότωσε τον πατέρα του εξομολογείται: «Τον έτρεμα μέχρι το τέλος»

«Δεν υπήρχε μέρα που να μη φάμε ξύλο, που να μη δω τη μητέρα μου να σέρνεται, που να μη βγάζω αίμα από το στόμα και τη μύτη», υποστηρίζει ο νεαρός Αλέξης στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη

Με τον 27χρονο Αλέξη από τη Ζάκυνθο, ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του με τρεις σφαίρες, κάνει πρεμιέρα η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» την ερχόμενη Τρίτη στον Alpha. To τρέιλερ της εκπομπής δόθηκε στη δημοσιότητα και αναμένεται με ενδιαφέρον η πρώτη συνέντευξη του 27χρονου, η ιστορία του οποίου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ήταν Μάιος του 2018 όταν ο 26χρονος, τότε, Αλέξης με τρεις σφαίρες σκοτώνει τον πατέρα του στη Ζάκυνθο λίγο έξω από το χωριό Βολίμες. Το κουβάρι της ιστορίας που σιγά- σιγά ξετυλίγεται φέρνει στο φως ένα τεράστιο οικογενειακό δράμα. Ο Αλέξης και τα αδέρφια του ήταν θύματα βασανιστηρίων και άγριας κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα, όπως ειπώθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Τα όσα υποστηρίζει ο Αλέξης στην πρώτη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη προκαλούν ανατριχίλα! Σχεδόν καθημερινά ο πατέρας τους, τους χτυπούσε μέχρι να ματώσουν. Ως παιδί δεν έζησε ανέμελα χρόνια, δεν ένιωσε την τρυφερότητα που απολάμβαναν οι συνομήλικοι του. Ο ίδιος του ο πατέρας τον έδενε σε καρέκλα για να τον τιμωρήσει, τον έβαζε να κάνει σκληρές αγροτικές δουλειές και να ζητιανεύει, ενώ το ξύλο ήταν καθημερινότητα. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της εκπομπής «Μεσάνυχτα» που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη:

Μεσάνυχτα

ΠΗΓΗ:ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ


Πηγή