Παράδοση παραλαβή στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

Π.Ι.Ν Παράδοση παραλαβή στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

Παρουσία της Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η τελετή παράδοσης παραλαβής από την απερχόμενη Αντιπεριφερειάρχη Νικολέτα Πανδή στην νέα Αντιπεριφερειάρχη Μελίτα Ανδριώτη.

Η νέα Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη δήλωσε:

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, για την εμπιστοσύνη της να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας. Γνωρίζω ότι αναλαμβάνω μία δύσκολη αποστολή και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της Περιφερειάρχη και κυρίως στην εντολή των πολιτών.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Νικολλέτα Πανδή για την ενημέρωση που μας παρείχε. Είναι γεγονός, ότι είχε την διαχείριση της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας σε μία δύσκολη περίοδο και η ίδια κατέβαλε κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας.

Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης, που μου ανέθεσε η Περιφερειάρχης και που αναλαμβάνω να φέρω σε πέρας. Με γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και τα μάτια στραμμένα στο μέλλον η συνεργασία, ο διάλογος & η ομαδικότητα θα είναι τα εργαλεία της θητείας μου. Η ευπρέπεια και ευταξία των χώρων εργασίας ο σεβασμός πολιτικού και υπαλληλικού προσωπικού προς τους πολίτες, η αξιοποίηση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, ο συντονισμός των υπηρεσιών & η έγκαιρη εξυπηρέτηση πολιτών & φορέων είναι στις προτεραιότητες μας.

Η συνεργασία μας με τις Δημοτικές & Δημόσιες Αρχές, τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Και όπως έχει τονίσει η Περιφερειάρχης «Η Περιφέρεια μας ως θεσμός και ως ζωντανός οργανισμός πρέπει να αποκτήσει αξιοπιστία, κύρος, αύξηση της παραγωγικότητας και της απόδοσης του έργου της στην κοινωνία, αλλά και της δημιουργίας νέων αναπτυξιακών προοπτικών για το αύριο. Αυτά αποτελούν στοίχημα για την κεντρική Διοίκηση και για την διοίκηση της κάθε Περιφερειακής ενότητας».

Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο & την εμπιστοσύνη τους να τους εκπροσωπήσω στην Περιφέρεια Ιονίων».

Παρών στη σημερινή τελετή και ο απερχόμενος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σάκης Τσούκας.


Πηγή