Πατρών Πύργου: Πατέρας ενός παιδιού 1 έτους ο άτυχος πεζός που παρασύρθηκε

Πατέρας ενός αγοριού μόλις ενός έτους είναι ο άτυχος 39χρονος Ν.Γ., που το βράδυ της Παρασκευής βρήκε τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο 63ο χλμ. της νέας εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας. Κι όλα αυτά σε έναν δρόμο, σε μια εθνική οδό… «διεθνή αυτοκινητόδρομο» κατά τ΄ άλλα, που αποτελεί «καρμανιόλα» και σίγουρα δεν συνάδει με τις σημερινές απαιτήσεις και όρους ασφαλείας οδηγών και πεζών.

Ο 39χρονος πατέρας του μικρού παιδιού ήταν κάτοικος Λεχαινών και περπατούσε στον δρόμο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 45χρονη, η οποία σοκαρισμένη είπε στους αστυνομικούς, ότι τον είδε ξαφνικά μπροστά της μέσα στο σκοτάδι και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας, διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    30 Σεπτεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία