Πρόγραμμα Εθελοντισμού Ημιμαραθώνιου Κέρκυρας 2019. Δηλώσεις Συμμετοχής.

Αθλητισμός Πρόγραμμα Εθελοντισμού Ημιμαραθώνιου Κέρκυρας 2019. Δηλώσεις Συμμετοχής.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία για τον Ημιμαραθώνιο 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Πάρε και εσύ μέρος στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθώνιου Κέρκυρας 2019 και γίνε κομμάτι της μεγάλης δρομικής γιορτης! Οι εθελοντές είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής Διοργάνωσης. Βοηθούν ενεργά στην προετοιμασία και στη σωστή διεξαγωγή όλων των αγωνισμάτων. Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής η οποία πηγάζει από τη βασική ανάγκη του ανθρώπου για αλληλεγγύη.

Ανήλικοι εθελοντές οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθώνιου Κέρκυρας συνοδευόμενοι από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους.

Οι εθελοντές πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα θα παραλάβουν το t-shirt της Διοργάνωσης με το οποίο υποχρεούνται να εμφανίζονται κατά την απασχόληση τους στην Διοργάνωση. Όλοι οι εθελοντές θα απασχοληθούν προσφέροντας υπηρεσία την ημέρα διεξαγωγής της Διοργάνωσης και κατά τις πρωινές ώρες. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν όταν το θέλουν πραγματικά. Δήλωσε τώρα συμμετοχή και αποκόμισε μια ξεχωριστή εμπειρία».

Συμμετοχής: https://www.corfuhalfmarathon.gr/volunteerism/


Πηγή