Πωλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ βίλα στην Κέρκυρα. (Φωτ.)

Ελλάδα Πωλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ βίλα στην Κέρκυρα. (Φωτ.)

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά για περισσότερα από 10 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ πουλήθηκε μια πολυτελής κατοικία στο χωριό Νησάκι στην Κέρκυρα από τον οίκο δημοπρασιών Greece Sotheby’s International Realty.

Πρόκειται για την πιο ακριβή πώληση πολυτελούς κατοικίας στην Κέρκυρα και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο ιστότοπος είναι υπερτυχερός όποιος την έκανε δική του.

H Grand Marine καλύπτει μια έκταση οκτώ περίπου στρεμμάτων, βρίσκεται στην κορυφή ενός λοφίσκου και έχει πρόσβαση στη θάλασσα από ιδιωτικό δρόμο.

Οι ιδιοκτήτες της θα έχουν θέα το πέλαγος ενώ θα μπορούν να απολαμβάνουν και τον γαλάζιο ουρανό, αφού σχεδόν όλοι οι τοίχοι καλύπτονται από τζάμι.

Με θέα παράλληλα τα νησιά του Ιονίου αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα, οι ιδιοκτήτες της πολυτελούς κατοικίας επέλεξαν ίσως το καλύτερο σημείο της Μεσογείου.

Η είσοδος στη βίλα ανοίγει το δρόμο για ένα ευρύχωρο καθιστικό για τις ώρες ξεκούρασης. Σε περίοπτη θέση στο ταβάνι βρίσκεται ένας ανεμιστήρας που δροσίζει όποιον επιλέξει να χαλαρώσει εκεί.

Η κατοικία απαρτίζεται από επτά κλιματιζόμενες σουίτες. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι επιπλωμένα με ιδιαίτερα άνετα κρεβάτια, ενώ τα τέσσερα από τα κύρια δωμάτια διαθέτουν και τηλεόραση.

Αναδημοσίευση από το https://mygreekholiday.gr/


Πηγή