Πύργος: 22χρονος ζωγράφισε με το αίμα του υβριστικά σύμβολα σε τοίχους

Μάρτυρες μιας αν μη τι άλλο σπάνιας και ασυνήθιστης πράξης έγιναν τις τελευταίες μέρες όσοι επισκέφθηκαν την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, αφού στον τοίχο του κτηρίου του ΚΑΠΗ υπήρχαν βαμμένα με το αίμα ενός 22χρονου άνδρα από τον Κοσκινά του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, συνθήματα και περίεργα σχήματα.

Ειδικότερα, το γεγονός αυτό έχει λάβει χώρα στο σημείο από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, με περαστικούς να παρατηρούν τα αίματα και τα σύμβολα και να ειδοποιούν άμεσα τις αρχές προκειμένου να οδηγήσουν στο φως στην υπόθεση. Η Διεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, μετά από ενδελεχής έρευνες, οδηγήθηκε στη σύλληψη του 22χρονου.

Δικογραφία σχηματίστηκε εναντίον του για φθορά ξένης περιουσίας, αφού ύστερα από την κατάθεσή του στις Αστυνομικές Αρχές προκύπτει πως πρόκειται για έναν νεαρό ψυχικά διαταραγμένο που «χαράκωσε» το ήδη τραυματισμένο χέρι του και με το αίμα του ζωγράφισε τα συγκεκριμένα σύμβολα που κρύβουν έναν υβριστικό κώδικα. Η ψυχική του αστάθεια δεν απασχολεί πρώτη φορά τις αστυνομικές αρχές, αφού πάλι ο ίδιος προ τριετίας είχε αναμειχθεί σε περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται για έναν νεαρό που διέμενε όλο αυτό το διάστημα στο εξωτερικό και τη χώρα της Γερμανίας με τους γονείς του, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στη χώρα προκειμένου να μείνει λίγες ημέρες με τον παππού και τη γιαγιά στο χωριό τους τον Κοσκινά.

Με το ζήτημα να ιδιαίτερα λεπτό, αυτό που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες είναι ψυχιατρική εξέταση –που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί από το οικογενειακό του περιβάλλον– προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι είναι ασταθής ψυχικά.

Να σημειωθεί πως τα σύμβολα παρέμειναν μέχρι και χθες, με επιτελείο του δήμου να φροντίζει για τον καθαρισμό τους και την αποκατάσταση της τάξης στο χώρο.


Πηγή