Π.Ε. Ηλείας: Η νέα ηγεσία παρέλαβε από τον Γιώργο Γεωργιόπουλο – Το στίγμα του έδωσε ο Βασ. Γιαννόπουλος


Δεδομένη η συνεργασία!

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης , η παράδοση – παραλαβή της Αντιπεριφέρειας Ηλείας , από τον Γιώργο Γεωργιόπουλος στον Βασίλη Γιαννόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία και των δύο Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Αγροτικής Ανάπτυξης, Θοδωρή Βασιλόπουλου και Τουρισμού Πολιτισμού, Νίκου Κοροβέση.

Ο κ Γεωργιόπουλος αφού ευχήθηκε καλή και επικοδομοιτίκη θητεία στον νέο Αντιπεριφερειάρχη, επισήμανε ότι ακολουθήσει μια στενή συνεργασία, τόσο με τον ίδιο όσο και με τον νέο Περιφερειάρχη, τόσο για θέματα της Περιφέρειας, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και θα κληθεί να τα ολοκληρώσει η νεά Περιφερειακη Αρχή, αλλά κυρίως για θέματα που αφορούν την Αρχαία Ολυμπία, με δεδομένο ότι σε λίγους μήνες θα υπάρξει και η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, όπου εκεί η συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας είναι δεδομένη.

Από την πλευρά του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος αφού ευχαρίστησε θερμά, τόσο για την υποδοχή όσο και για την εκτενή ενημέρωση σχετικά με τα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας, τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη, επανέλαβε για ακόμα μία φορά την αναγκαιότητα συνεργασίας με όλους τους φορείς για την αντιμετώπιση και επίλυση τόσο των προβλημάτων αλλά και για την ανάδειξη όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας .

«Είναι γεγονός, ότι είχατε την διαχείριση της Περιφερειακής Ενότητας σε μία δύσκολη περίοδο και κατεβάλατε κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας.

Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης, που μου ανέθεσε ο Περιφερειάρχης και που αναλαμβάνω να φέρω σε πέρας.

Με γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων και τα μάτια στραμμένα στο μέλλον η συνεργασία, ο διάλογος και η ομαδικότητα θα είναι τα εργαλεία της θητείας μου.

Η ευπρέπεια και ευταξία των χώρων εργασίας ο σεβασμός πολιτικού και υπαλληλικού προσωπικού προς τους πολίτες, η αξιοποίηση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, ο συντονισμός των υπηρεσιών και κυρίως η έγκαιρη εξυπηρέτηση πολιτών και φορέων θα είναι στις προτεραιότητες μας.

Η συνεργασία μας με τις Δημοτικές Αρχές, τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Όλοι μαζί και με τους δύο θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, τον θοδωρή Βασιλόπουλο και τον Νίκο Κοροβέση αλλά και με τον βοηθό Περιφερειάρχη τον Δημήτρη Νικολακόπουλο, θα είμαστε εκείνοι που καθημερινά θα δίνουμε τον αγώνα για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου μας».


Πηγή