Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για τα ακίνητα του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Υγεία Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για τα ακίνητα του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Αναρτήθηκε χθες στη Διαύγεια του Νοσοκομείου Κέρκυρας, η προκήρυξη για το διαγωνισμό για τη μίσθωση ακινήτων του Νοσοκομείου.

Η προκήρυξη έρχεται σε συνέχεια απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου για την προκήρυξη όλων των ακινήτων ιδιοκτησίας του Νοσοκομείου, για τα οποία οι μισθώσεις έχουν λήξει (σε κάποιες περιπτώσεις πέραν της δεκαετίας) και στις οποίες συνήθως τα μισθώματα τα οποία λαμβάνει το Νοσοκομείο είναι χαμηλά, σε σχέση με την τρέχουσα εμπορική αξία.

Σε αυτή τη λογική άμεση προτεραιότητα της Διοίκησης είναι η προκήρυξη νέας μίσθωσης κατ’ αρχής των ακινήτων εμπορικής χρήσης η οποία και ήδη αναρτήθηκε, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν βάση της ίδιας απόφασης και οι υπόλοιποι διαγωνισμοί για την προκήρυξη νέας μίσθωσης και των υπολοίπων ακινήτων του Νοσοκομείου για ακίνητα ιδιοκτησίας του Νοσοκομείου που χρησιμοποιούνται ως κατοικίες.

Οι κλειστές προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 22-10-2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 π.μ., με σχετικό αριθμό ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και στη συνέχεια βάση αυτών θα ακολουθήσει ο πλειοδοτικός διαγωνισμός από τους ενδιαφερόμενους στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου την ίδια ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην προκήρυξη του διαγωνισμού η οποία έχει αναρτηθεί στο σύνδεσμο: https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A45%CE%A44690%CE%923-903, στις σχετικές δημοσιεύσεις της στον τύπο, στους πίνακες ανακοινώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας, του Δήμου Κέρκυρας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας), της Διοίκησης της 6ης Υ.ΠΕ. και στο γραφείο προμηθειών του ΓΝ Κέρκυρας.


Πηγή