Στο Υπουργείο Παιδείας ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης    κ. Λέντζας Γιάννης για το Δημοτικό Σχολείο της Ανδραβ […]

Συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζαχαράκη Σοφία, είχε χθες ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Ιωάννης, σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας. Κατά την συνάντηση ετέθη από τον Δήμαρχο το πρόβλημα στέγασης, και λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου σε πρωινό ωράριο.

Η συζήτηση με την Υφυπουργό διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, και η Υφυπουργός διαισθανόμενη τις αγωνίες των γονέων αλλά και των διδασκόντων, υποσχέθηκε πως θα πάρει όλες εκείνες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα στέγασης, και λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας όσο το δυνατό πιο σύντομα. Με άμεσες ενέργειές της επικοινώνησε με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού, και το Συντονιστικό της Εκπαίδευσης της Περιφέρειας, ενώ συνομίλησε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιαννόπουλο Βασίλειο προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεταφορά των μαθητών.

Πριν τη συνάντηση είχε προηγηθεί Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, παρουσία της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση αιθουσών στη Πρωτοβάθμια Διεύθυνση, Εκπαίδευσης Ηλείας στα όρια του Δήμου, για την λειτουργία του σχολείου σε πρωινό ωράριο.

Στο Υπουργείο συνόδευαν τον Δήμαρχο η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακαλέτρη Γεωργία και η Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Γιαννίτση Αλεξάνδρα.


Πηγή